Kikärtsbiffar




Kikärtsbiffar
15 biffar

2 dl röda linser
200 g Kikärtor
250 g stora vita bönor
2 msk keso (4%)
8 små champinjoner
2 msk maizena
2 msk olivolja

Valfri kryddning (vi använde chilipeppar, örtsalt, svartpeppar och salt).


1. Koka upp linserna i 6 dl vatten, 10-15 min med salt/grönsaksbuljong.
2. Låt alla bönor + linser rinna av i ett durkslag, skölj i ljummet vatten.
3. Lägg allt i en skål/bunke, tillsätt kryddor och keso och mixa sedan till en slät smet.
4. Lägg i den fint tärnade svampen och rör om.
5. Doppa fingrarna i maizena och forma smeten till små bollar med händerna. Platta sedan till bollarna och lägg i upphettad panna med olivolja. Stek på medelvärme i ca 3 minuter på varje sida.

Servera till bulgur, ris, potatis eller durumvete (som vi använde) + en stor, god, färgglad sallad.

Smaklig måltid!





Kommentarer
Postat av: Angelica

Berätta gärna vad du tyckte om bella&tyrashow i bloggen :) Om du tittade på det :D Annars finns det tävling i bloggen om du är intresserad :D

2010-05-14 @ 22:51:37
URL: http://angeliiicaaaa.blogg.see
Postat av: Anonym

Mmm vad gott det ser ut :)

2010-05-14 @ 22:56:02
Postat av: Karin

klart det är bra med träning;)

2010-05-14 @ 22:57:26
URL: http://karinolofsson.se
Postat av: E

Det är skitbra med träning, men för att det ska ge resultat måste man ju äta rätt slags mat också. Det där som ni lagat ser ju skitbra ut!

Ska prova på det där imorgon :)

2010-05-14 @ 23:03:24
Postat av: michaela

gud så gott det där ser ut!! dör lite här haha

2010-05-14 @ 23:06:32
URL: http://understarlight.blogg.se/
Postat av: LAURA

Gott det ser ut!!! :D

2010-05-14 @ 23:08:24
URL: http://mummz.blogg.se/
Postat av: Pysen

Vad duktiga ni är tjejer!

Jag ska kika in här ofta.

Puss på er!



// Iris aka Pysen

2010-05-15 @ 01:03:25
Postat av: Vårat skafferi

Pysen: Vad kul att höra! Håll utkik, vi kommer med spännande recept varje dag :) puss

2010-05-15 @ 01:33:57
URL: http://varatskafferi.blogg.se/
Postat av: Lisa

mums!

2010-05-15 @ 02:10:36
URL: http://popflickan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0